Momster jul låge 23 – jul på kanten

Hos os er iår alt hvad der hedder tradition væk…

vi flyttede iår, 1/11 og jeg viste at mine delebørn skulle være hos far :/

så alt jule humør var gemt i flytte kasser og rod… jeg havde stillet mit jul på stand-by og alligevel ik, at lave dekoration med kalenderlyset, i nov er afløst af binding af grand guirlande og jule kugler, at pynte Thujaerne i gården og i ridehuset men ens egne rødgran i baghave gir nu en hel ny betydning 😅

vi har iår lavet juledag på Fogedgaard med krammer, juletræ salg, lopper, jule salg iform af sylte,marmelader, salg af julepynt og så mange hyggelige mennesker fra områder .. var en stor succes, børn pyntede gårdens juletræ og fik en slik pose for det medbragte pynt

 

Det var så hyggelig og folk var så meget med på det, samtidig er vi blevet enige om at lave ponyetrækning på Middelaldercentret til en tradition

Så alt med traditionerne er skubbet til side, og vi har valgt at vi næste år,  laver en list i oktober vores fælles fremadrettet jule traditioner, da jeg ikke har faste traditioner  med fra mit hjem, og ja tiderne ændre sig, så at følge jeres  traditioner hver især gir en inspiration 🙏🏻❤️

Tak og glædelig jul til alle der er derude

3 thoughts on “Momster jul låge 23 – jul på kanten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *